Shën Valentini 2015
29/03/20

Grand Store per festen e Shen Valentinit  ka organizuar nje kend ku te gjithe njerzit kan pasur mundesi te keni fotografi te tyren nga aj kend.
♥ “Roses are red, violets are blue, GrandStore thinks for lovers too” ♥

Shen Valentini, dita e të dashuruarëve, dita e personave me pasionantë të vitit po afrohet. Merr të dashurën apo të dashurin tuaj dhe ejani pozoni fotografi të ndryshme te krijuara veçanerisht për ju në ambientët e bukura te #GrandStore. Fotografu në këndin #GrandLove!