ORARI:
Cdo Dite, prej 10:00 PD deri 22:00 MD
NUMRI KONTAKTUES:
EMAILI KONTAKTUES:
WEBFAQJA:
www.lcwaikiki.com

Lc Waikiki

LC Waikiki, themeluar në vitin 1985 dhe tregëton nën emrin e LC Waikiki Mağazacılık në Turqi që prej vitit 1997. Banoret e Turqisë vishen me LC Waikiki, I cili ka si filozofi “Të gjithë meritojnë të vishen mirë” dhe ndjesinë e një “mode te pranueshme”. Rritja e LC Waikiki në tregun vendas dhe ndërkombëtar po vazhdon prej 18 vjetësh tashmë. LC Waikiki, lider në industrine e veshjeve të gatshme, ofron shërbim në rreth 500 dyqane dhe 27 vende.