Lajmet

Assadon tashme e gjeni ne Grand Store, me variante te llojllojshme mishrash, receta lokalo-internacionale dhe produkte te fresketa vendore.

...

Atmosfere e pa harruashme per Halloween ne Grand Store  2018

Java e shijës së mirë..
...

Sot 1 Prill, por kjo qe ndodhi eshte e vertet !

...

Grand Store per festen e Shen Valentinit  ka organizuar nje kend ku te gjithe njerzit kan pasur mundesi te keni fotografi te tyren nga aj...