ORARI:
Cdo Dite, prej 10:00 PD deri 22:00 MD
NUMRI KONTAKTUES:
EMAILI KONTAKTUES:
WEBFAQJA:

INTERSPORT

“INTERSPORT është prezent ne 44 shtete me më shumë se 5500 dyqane gjithandej botës. Ne mesin e ketyre shteteve tashme eshte edhe Kosova, pasi qe ne mars te vitit 2015 u hapINTERSPORT Kosova ne Grandstore.

Gjatë dekadës se fundit, njerezit dhe qasja e tyre ndaj sportit kane ndryshuar- dhe INTERSPORT po ndryshon paralel me keto trende.

“Sport to the people” (Sport per popullin) eshte motoja e brendit INTERSPORT, e cila thjeshte dhe me plote emocion permbledh esencen e INTERSPORT.

Sa me shume qe ndjene kenaqesi gjate nje aktiviteti, aq me shume do e beshe. Ne ju ndihmojme te zgjedhni paisjet e duhura ne menyre qe ju te arrini kenaqesi maksimale.
Kjo eshte se si INTERSPORT sjell “sport per popullin.”

Ne vitin 1968, 10 organizata blerese nderkombetare u bene bashke me nje qellim te vetem: te formonin nje operacion nderkombetat ne fushen e mallrave sportive qe do te permbushte te gjitha nevojat sportive te konsumatoreve. Ky bashkim ndodhi ne Paris dhe i dha jete INTERSPORT-it.

Ne vazhden e shume brendeve qe mund te gjinden ne dyqanet INTERSPORT, jane edhe brended ekskluzive te kualitetit boteror. Keto brende perfshijne: Mckinley  (per aktivitete perjashta), ETIREL (per produkte esenciale), TECNOpro (per paisje sportive), PROTOUCH (per sporte ne skuadra) si dhe ENERGETICS (per fitnes).

INTERSPORT po ashtu ka partneritet historik me brended e mirenjohura sportive si: Nike, Adidas, Converse, Reebok, Trespass, Asics, Merrel e shume te tjera.

Te gjitha keto e bejne INTERSPORT destinacionin me te pershtatshem per çdo apasionant te sportit. Na ndiqni ne faqen tone ne Facebook “INTERSPORT KOSOVA” per me shume informacion dhe oferta speciale. ”