Grand Opening ASSADO MEAT HOUSE

Assadon tashme e gjeni ne Grand Store, me variante te llojllojshme mishrash, receta lokalo-internacionale dhe produkte te fresketa vendore.

Me nje staf te shumellojshem si nga Kosova ashtu edhe nga Turqia sjellin me te miren per ju.

Ju mirepresim ne Grand Store, kati i 3-te.