BIG OPENING OF CINEMA

30/03/20

Grandstore tani ne ndertesen e saj do kete edhe kendin e shikimit te filmave me shume salla te bukura dhe te medha,ekrane gjigande dhe shumellojshmeri te zghedhjes se filmave .BIletat mund ti blini tek hyrja.

Evente të tjera