REGJISTROHU PER LAJMET ME TE FUNDIT & OFERTAT!
REGJISTROHU PER LAJMET ME TE FUNDIT & OFERTAT!

Grandstore Media Info. Shikoni Kanalin tone Zyrtar ne Youtube per Reklamat me te fundit.

Zbritjet, Ofertat dhe shume informata te tjera mund ti gjeni ketu ne www.grandstore-ks.net dhe ne Kanalin Grandstore ne Youtube.

SHERBIMET QE MUND TI GJENI NE GRAND STORE!
Fashion
Aksesorë, Moda për Femra dhe Meshkuj, Mbathje. Bizhuteri dhe shumë më shumë mund ti gjeni në Fashion Zonën e Grand Store. Na Vizitoni.
USHQIM DHE KAFE
Në Grand Store përveç tjerave mund të gjeni edhe këndin tuaj të preferuar për Relax. Ushqimi Kualitativ, Desert dhe Kafe, në njërin nga Lokalet tuaj të preferuar. Relax pas shopping-ut.
ZONA E ARGETIMIT
Në zonën e Argetimit ne Grand Store mund të vizitoni Grand Kids, 6D Cinema. Gjithmonë me risi të ndryshme. Argëtim për Fëmijë dhe të rritur.
PROMOCIONET & EVENTET MOS E HUMBISNI RASTIN
Dita e fëmijëve
Family Title
Grand Shopping Days
Shopping
Pashkët 2016
Family Title
LAJMET E FUNDIT CILAT JANË RISITË NË GRANDSTORE

Assadon tashme e gjeni ne Grand Store, me variante te llojllojshme mishrash, receta lokalo-internacionale dhe produkte te fresketa vendore.

...

Atmosfere e pa harruashme per Halloween ne Grand Store  2018

Java e shijës së mirë..
...

Sot 1 Prill, por kjo qe ndodhi eshte e vertet !

...